Netwerken in een multiculturele wijk

Netwerken in een multiculturele wijk

Een stevig netwerk opbouwen in een multiculturele wijk? Daar zijn specifieke vaardigheden voor nodig. Dan is de cursus netwerken in een multiculturele omgeving echt iets voor jou.

Doelgroep Doelgroep Professionals
Niveau Niveau Workshop, training, lezing 
Locatie Locatie Op locatie
Duur Duur 1-3 dagdelen
Studiebelasting Studiebelasting Nader te bepalen

Inhoud training netwerken in een multiculturele omgeving 

Polarisatie en radicalisering zijn onderwerpen die vele professionals bezighouden. In de aanpak van polarisatie en radicalisering is het herkennen van signalen erg belangrijk. Een integrale aanpak bij het herkennen en duiden van deze signalen is een voorwaarde om dit succesvol tegen te kunnen gaan. Om dit voor elkaar te krijgen is een stevig netwerk nodig van professionals, (in)direct betrokkenen en sleutelfiguren uit de wijk.

Waar ontmoet ik deze belangrijke personen? Wie kan mij helpen en met wie kan ik samenwerken? Je kunt je voorstellen dat je deze personen niet gaat vinden op een netwerkborrel voor ondernemers. Om een netwerk op te kunnen bouwen in een multiculturele omgeving gelden andere spelregels.

Leer een multicultureel netwerk opbouwen met de training van 360diversiteit. 360diversiteit biedt de unieke training aan voor professionals om een multicultureel netwerk op te kunnen bouwen.

 

Meer weten over de training?

Neem dan voor meer informatie contact op via de mail of bel met 026-2136030