Bestuurlijke aanpak radicalisering

Bestuurlijke aanpak van radicalisering

 

Training:             Bestuurlijke aanpak van radicalisering

Vorm:                  Training (1daagse)

Doel:                    Inzicht verkrijgen in radicalisering, wet en regelgeving, informatie-uitwisseling,  strategie bepalen tbv bestuurlijke aanpak

Doelgroep:         Professionals

 

We krijgen steeds vaker te maken met het fenomeen radicalisering. Maar wat is radicalisering eigenlijk en hoe krijg ik zicht op radicaliserende groepen? Hoe kunnen professionals informatie uitwisselen bij de aanpak van radicalisering? Wat is de belangrijkste wet- en regelgeving en welke juridische instrumenten kan ik gebruiken?  Wat is de beste strategie voor de bestuurlijke aanpak van radicalisering?

Dit zijn allemaal terechte vragen als het om radicalisering gaat, want de gevolgen kunnen ernstig zijn. De training bestuurlijke aanpak van radicalisering van 360diversiteit geeft antwoord op deze vragen. Na het volgen van de training bestuurlijke aanpak van radicalisering heeft u de juiste vaardigheden om de kennis toe te kunnen passen in uw praktijk.

Onze trainers zijn experts op het gebied van de aanpak van radicalisering. Naast het verzorgen van trainingen zijn zij actief in het veiligheidsdomein op dit thema.

Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact op met ons via de mail of bel met 026-2136030