Hoe ontstaat radicalisering?

17 juni


Hoe ontstaat radicalisering?


Radicalisering, links extremisme, rechts extremisme, activisme, terrorisme, jihadisme, zijn  termen die men tegenwoordig dagelijks hoort. De maatschappij verandert waardoor we  steeds vaker geconfronteerd worden met radicaliserende personen, terreurdreiging en terroristische aanslagen zoals recentelijk in Londen en Manchester.
Maar hoe ontstaat radicalisering? Welke vormen van radicalisering zijn er en wat is de beste aanpak? Wat moet u doen als u signalen van radicalisering ontvang en bij wie kunt u terecht? Dit zijn belangrijke vragen als het om radicalisering gaat, want de gevolgen kunnen ernstig zijn. Om radicalisering vroegtijdig te signaleren is het van groot belang dat professionals goed zijn opgeleid. Hiervoor heeft 360diversiteit heeft een e-learning Radicalisering ontwikkelt.

 

Leren zoals jij dat wilt

Kies voor de blended leervorm of de e-learning only. De E-learning bevat naast wetenschappelijke uiteenlegging van verschillende theorieën, ook praktijkvoorbeelden en bruikbare handvatten voor de praktijk. Het is een zorgvuldig samengestelde training, toegespitst op actualiteiten. Kortom een uniek leermiddel om u als professional volledig op de hoogte te brengen van alles wat u moet weten over radicalisering, van signaleren tot het duiden en de (integrale) aanpak van radicalisering.
Tevens kunt u deze training ook ondersteunen met een dagdeel praktijkles.
Deze training is tevens geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp radicalisering.

Studiebelasting & Prijzen

 

De E-Learning cursus radicalisering duurt ongeveer 3,5 uur en bestaat uit 6 modules.

De e-learning only cursus kost €195,- (ex. 21% btw)

De blended leervorm met een halve dag praktijk kost €345,- (ex. 21% btw). De praktijkdag is middels open inschrijving op de locatie van 360Diversiteit of kan ook incompany verzorgd worden.

Bij afname van meer dan 10 e-learning cursussen gelden andere prijzen, indien u hiervan gebruik wenst te maken neem dan contact op met ons.

 

Contact E-Learning radicalisering

 

Voor meer informatie over onze E-learning Radicalisering en overige diensten, verzoeken wij u contact op te nemen met 360diverstiteit.nl via mail info@360diversiteit.nl en/of telefoon 026-2136030. Wij staan u graag te woord!

http://360diversiteit.nl/online-cursussen/e-learning-radicalisering/